Skip to content Skip to footer

Energie

De vraag naar schonere en efficiëntere methoden voor energieopwekking heeft geleid tot veranderingen in zowel de opwekkingsbronnen als strengere richtlijnen in veiligheidsvoorschriften.

Bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de transmissie en distributie van energie, hebben de taak om de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing te vinden. Dit in een tijd waarin verschillende soorten energie uit nieuwe bronnen worden opgewekt. Zelfopwekkende en continue systemen voegen extra complexiteit toe aan het gehele veiligheidssysteem. Om de veiligheid van iedereen in de energiesector te garanderen, moeten uitvaltijd of stroomschommelingen tot een minimum worden beperkt om zo gevaren te minimaliseren.

Veiligheidsoplossingen voor de gehele energiesector

De sleutelvergrendelingen van Castell helpen risico’s te beheersen en medewerkers te beschermen tegen de risico’s in de energiesector. 

Ons team speelt in op de veranderende behoeften van de energiesector met aangepaste ontwerpen, producten en schema’s. Zo helpen we u met de perfecte veiligheidsoplossing. De ervaring en kennis van Castell op het gebied van betrouwbare veiligheidsoplossingen zorgen ervoor dat de juiste bedrijfsprocedures gevolgd worden. Zo worden menselijke fouten voorkomen en ongevallen uitgesloten.

Wij hebben oplossingen voor alle segmenten en toepassingen in de energiesector.

  • Stroomopwekking
  • Energiedistributie
  • Hernieuwbare energiebronnen
  • Bedrijfskritische faciliteiten
  • Datacenters
  • UPS-systemen

Wilt u een specifieke veiligheidsoplossing bespreken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag om uw proces, gevaren en risico’s te evalueren. Zo kunnen wij altijd een oplossing op maat aanbieden.

ML/ LV Schakelapparatuur
Vlamboogreductie
Onderhoudsbypass systeem
Elektrostatisch filter
Back-up generatoren
Hoogspanning stations