Skip to content Skip to footer

Onze Producten


Toegang

Om toegang te krijgen tot een gevaarlijke zone dient eerst de machine of schakelapparatuur veilig gesteld te worden. Als dit is gedaan kan het juiste type toegangsslot gekozen worden. Hierbij dient rekening gehouden te worden met gedeeltelijke of gehele toegang.

Lees meer

Isolatie

Door ervaring en ontwikkeling beschikken wij over een aantal methodes om machines of schakelapparatuur te isoleren/veilig te stellen. Dit kan mechanisch, door stuurstroom en/ of door het onderbreken van de voedingspanning.

De isolatiesleutels kunnen worden gebruikt voor directe toegang, een sleutelwisselunit voor meerdere toegangspunten of een tijdvertragingsunit.

Lees meer


Sleutel uitwisseling

Het gebruik van sleutelwisselunits maakt deel uit van geïntegreerde veiligheidsoplossingen in machine – en schakelapparatuur toepassingen.

Bij complexe werkzaamheden of meerdere toegangspunten wordt de sleutelwisselunit gebruikt. Zo zorgt u ervoor, dat beschermde zones veilig betreden kunnen worden.

Lees meer


Sleutel accessoires

Er verschillende soorten sleutels verkrijgbaar voor diverse toepassingen. Van eenvoudige vernikkelde sleutels tot roestvrijstalen sleutels en beschermkappen.

Lees meer


Lockout/Tagout

Overweegt u een mechanisch veiligheidssysteem voor schakeltoepassingen? Denk naast het vergrendelingssysteem met een vergrendelde sleutel ook eens aan een lock-out/tag-out (LOTO)-systeem op basis van hangsloten.

Lees meer


Logistieke oplossingen

Salvo is een uniek wegrij beveiligingssysteem voor laad-, en losperrons. De remmen van het voertuig worden met een gecodeerde sleutel gekoppeld aan de dock deur. Zo kan de trailer niet kan vertrekken voordat het laden is voltooid en de deur van het laaddock is vergrendeld.

Lees meer