Skip to content Skip to footer

Onze Sectoren

In welke sectoren is TSA Safety Services actief? U vindt ons eigenlijk overal waar veiligheid van belang is. Denk bijvoorbeeld aan de energiesector, industrie of logistiek. Onze kracht bestaat uit dienstverlening op maat. Wij maken gebruik van hoogwaardige veiligheidsproducten en gedegen kennis. Zo zorgen we dat uw proces of project veilig kan plaatsvinden.

Energie

De toenemende vraag naar schonere en een efficiëntere energievoorziening heeft geleid tot veranderingen in de sector. Door nieuwe inzichten en strengere emissiecontroles is het nodig om steeds efficiënter te produceren. Door met veilige processen te werken blijven de kosten laag. Sleutelvergrendelingen zorgen voor beveiliging van kritieke energie installaties. Zo voorkomt u onbevoegde toegang of sabotages. 

Het gebruik van trapped key interlocking  waarborgt de integriteit van het distributiesysteem en verhoogt de betrouwbaarheid van de energielevering. Tenslotte beperken TKI systemen de impact van ongevallen en calamiteiten op de energievoorziening. Ze beschermen de veiligheid van werknemers in de energiesector.

Lees meer

Industrie

Zware werkomstandigheden, onderhoud aan machines, gevaarlijke stoffen of storingen. In de industrie is het goed opletten om ongelukken te voorkomen. De druk om een hoger productieniveau te bereiken en tegelijkertijd een veilige en gezonde werkomgeving te creëren, zorgt soms voor uitdagingen. Veiligheidsprocessen om personeel en apparatuur te beschermen zijn een absolute must. Toch is het implementeren vaak gecompliceerd of duur. 

Onze oplossing is het gebruik van Castell sleutelvergrendelingen. Modulair, betaalbaar en 100% betrouwbaar. TKI systemen zorgen dat werknemers een vooraf bepaald proces moeten volgen. Dit voorkomt dat het veiligheidssysteem opzettelijk of onopzettelijk wordt omzeild. Sleutelvergrendelingssystemen zijn bestand tegen de zware werkomstandigheden in industriële omgevingen.

Lees meer

Logistiek

Een laad- en losdock van een distributiecentrum is een voorbeeld van een gevaarlijke werkomgeving. 20% tot 25% van de ongevallen vindt plaats rond het laadperron. Samen met Castell streven wij ernaar deze ongevallen te elimineren door een veiligere werkomgeving te creëren. De Salvo wegrijbeveiliging is een uniek systeem wat vrachtauto’s vergrendelt aan het laaddock tijdens het laden en lossen.

De veiligheidsoplossingen van Castell in de logistieke sector hebben al vele bedrijven voorzien van efficiënte implementaties die menselijke fouten elimineren. Wilt u een demo van een applicatie in uw sector? Neem contact met ons op!

Lees meer