Skip to content Skip to footer

Slimme Sloten 

Naast de reguliere vergrendelingen zijn er ook nieuwe innovaties waarmee de veiligheid verder verhoogd kan worden. TSA Safety Services is de distribiteur van Slimme Sloten. Deze Slimme Sloten passen in reguliere procedures waar reguliere hangsloten worden ingezet, bijvoorbeeld bij LoToTo. 

De voordelen van deze Slimme Sloten is dat ze real-time te volgen zijn en dat er direct een pushbericht komt wanneer de status van het slot onbedoeld verandert. Zo kan er direct opvolging plaatsvinden. Hierdoor wordt de veiligheid van uw installatie verhoogd.

Veiligheidsoplossingen

Toepasbaar in elke branche
De Slimme Sloten kunnen worden toegepast in elke branche, juist ook in een omgeving waar er verhoogde risico’s zijn bijvoorbeeld door gevaarlijke stoffen.

Snel operationeel 
Alle Slimme Sloten passen op reguliere veiligheidsmiddelen, zo ook op alle LoToTo toepassingen. Hierdoor zijn de veiligheidsoplossingen snel inzetbaar, operationeel en is er geen procedure wijziging nodig.

Overal te volgen
De Slimme Sloten zijn real-time te volgen via een cloud oplossing. Hierdoor kunt u de status snel inzien en overal inzien op elk device. De Slimme Sloten zijn continue verbonden met het IoT netwerk. Op een persoonlijk dashboard worden de status en locatie van alle toegepaste Slimme Sloten weergegeven. 

Wij bieden de mogelijkheid om een integratie met uw eigen systemen te realiseren door middel van een koppeling. 

– Eigen connectie met internet.
– Inzicht door middel van het dashboard.
– Pushberichten bij veranderingen.

Download hier de Informatiesheet – slimme sloten.

Voor nog meer informatie kijk op www.iotsafetycompany.com